• 06 23 19 05 65
  • info@tinekehooijsma.nl

Wie ben ik?

Tineke Hooijsma

Ik word omschreven als:
Energiek, humor, meedenken, adviseren, relatie, netwerker, enthousiast, overtuigend, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ik ben Tineke: een enthousiaste en resultaatgerichte adviseur, op gebied van loopbaanadvies, coaching en HRM met al meer dan 20 jaar ervaring. Ik houd van aanpakken en dingen voor elkaar krijgen. Als ik uitdaging, afwisseling en interactie met anderen in mijn werk heb, ben ik op mijn best! Ik leg gemakkelijk contacten en weet anderen mee te krijgen. Ik zet andere mensen in beweging met een stukje humor en speelsheid.
In mijn loopbaancoaching maak ik graag gebruik van o.a. de Werkenergieanalyse als instrument om bevlogenheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in werk te vergroten. Dit geeft meteen een positieve insteek!
Creëren van beweging en vernieuwing geeft mij energie!

Met de Werkenergieanalyse help ik medewerkers om hun bevlogenheid en daarmee vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te verhogen. Je krijgt snel inzicht in je kwaliteiten en dat helpt bij het vinden van een nieuw (loopbaan) perspectief.

Wil je als werkgever of werknemer weten hoe je dit kunt doen? Kom dan bij mij langs voor een leuk gesprek!