• 06 23 19 05 65
  • info@tinekehooijsma.nl

Wie ben ik?

Tineke Hooijsma

Ik word omschreven als:
Energiek, humor, meedenken, adviseren, relatie, netwerker, enthousiast, overtuigend, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.

Ik ben Tineke: een enthousiaste en resultaatgerichte adviseur, op gebied van loopbaanadvies, (stress) coaching en HRM met al meer dan 20 jaar ervaring. Ik ben Register Loopbaanprofessional NOLOC gecertificeerd. Ik volg de gedragscode van NOLOC. https://www.noloc.nl/gedragscode.  Als stress en burn-out coach ben ik Partner bij CSR-Centrum voor stress & burn-out coaching. https://www.csrcentrum.nl/privacy-en-kwaliteit/

In mijn coachtrajecten werk ik o.a. met de online programma’s “aanpak van stress” en “grip op gedrag” Folder UJHIJL 2021 en ik maak gebruik van de CSR-methode. (www.csrcentrum.nl) https://www.csrcentrum.nl/home/wat-je-moet-weten-over-burn-out/ .

Sinds kort is daar coaching op basis van NLP aan toegevoegd.https://www.youtube.com/watch?v=ZZ-U5mbc8Mc

In mijn (loopbaan)coaching maak ik graag gebruik van o.a. de  Werkenergieanalyse en van LDC testen http://www.ldc.nl Met de Werkenergieanalyse help ik jou om je bevlogenheid en plezier in je huidige werk terug te krijgen of voor je toekomstige baan de juiste keuze te maken. Je krijgt snel inzicht in jouw kwaliteiten en het meest passende werk en dat helpt bij het vinden van een nieuw (loopbaan) perspectief.

Wil je meer weten? Als werkgever? Als medewerker?  Bel of mail me dan! http://tinekehooijsma.nl/contact/