• 06 23 19 05 65
  • info@tinekehooijsma.nl

Wie ben ik?

Tineke Hooijsma

Ik word omschreven als:
Energiek, humor, meedenken, adviseren, relatie, netwerker, enthousiast, overtuigend, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.

 

Ik ben Tineke: een enthousiaste en resultaatgerichte adviseur, op gebied van loopbaanadvies, (stress) coaching en HRM met al meer dan 20 jaar ervaring. Als loopbaanadviseur ben ik NOLOC/CMI gecertificeerd (Register Loopbaanprofessional). Als stress en burn-out coach ben ik Partner bij CSR-Centrum voor stress & burn-out coaching.

In mijn (loopbaan)coaching maak ik graag gebruik van o.a. de Werkenergieanalyse en van LDC testen (www.ldc.nl). In mijn coachtrajecten werk ik o.a. met de online programma’s “aanpak van stress” en  “grip op gedrag” en ik maak gebruik van de CSR-methode. (www.csrcentrum.nl)  Op gebied van HRM help ik werkgevers in het MKB met het implementeren van de SLIM-regeling door:

Doorlichting van de onderneming
Verzorgen van loopbaan- en ontwikkeladviezen
Ontwikkelen van een methode om leren en ontwikkelen te stimuleren

Met de Werkenergieanalyse help ik zowel jou als werkgever als je medewerker  om bevlogenheid en daarmee vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te verhogen. Je krijgt snel inzicht in kwaliteiten en het meest passende werk en dat helpt bij het vinden van een nieuw (loopbaan) perspectief.

Wil je als werkgever of werknemer meer weten of een voorstel tot samenwerking ontvangen?  Kom dan bij mij langs voor een goed gesprek!