• 06 23 19 05 65
  • info@tinekehooijsma.nl

Nieuws

Gratis ontwikkeladvies voor iedereen!

Werkenden, ZZP-ers en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Vraag hier je gratis ontwikkeladvies aan, dan kunnen we in augustus van start! Ook voor meer informatie over het advies kun je bij me terecht.

Weer “live” afspreken op kantoor

Gelukkig zijn de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen verruimd! Dat betekent dat ik ook weer “live” afspreek op mijn kantoor. Er is ruimte genoeg om toch 1,5 meter afstand te houden. Als je behoefte hebt aan een gesprek over je loopbaan of over alles wat de afgelopen maanden en nu nog impact op je heeft gehad, dan biedt ik je een gratis power-coach gesprek aan van 30 minuten. Dat mag ook via mail. Heb je belangstelling dan hoor ik graag van je! Neem contact met me op!

Je staat er niet alleen voor!