• 06 23 19 05 65
  • info@tinekehooijsma.nl

Aanbevelingen

Ik heb al vele mensen mogen ondersteunen bij hun loopbaantraject, maar ik heb ook bedrijven verder geholpen op het gebied van HRM.

Elke dag haal ik nieuwe energie uit het helpen van particulieren en bedrijven zodat ze stappen kunnen zetten en zo door kunnen groeien.

Deze bedrijven en particulieren hebben mij onderstaande aanbevelingen gegeven.

 

“Tineke heeft bij ons gedurende twee jaar gewerkt als HR manager op freelance-basis. Haar voornaamste taak was begeleiding van een reorganisatie, het op orde brengen en completeren van de personeelsdossiers en verzuimbegeleiding. Daarnaast alle voorkomende werkzaamheden op personeelsgebied. Ik heb Tineke leren kennen als een goede gesprekspartner, betrokken, integer en met kennis van zaken. Prettig om mee samen te werken!”

Thomas, manager/directeur

“Bedankt voor de verhelderende gesprekken, je kennis en geduld! Mede dankzij jou kan ik de draad op werkgebied weer oppakken!”

J.M.,  medewerkster Burgerzaken

“De gesprekken voelden als kwaliteitstijd voor mij. Het ging tijdens de gesprekken over en met mij. Een goed luisterend oor, Tineke begrijpt mijn gedachten en twijfels  en dat is fijn. De gesprekken gaven mij inzicht en meer rust.” 

Sabine, medewerkster bank

“Tineke heeft me professioneel begeleid. Ze heeft brede kennis en heeft me enorm ondersteund, m.n. daar waar ik niet in mezelf geloofde. Bovendien is ze een netwerker. Zo had ik al snel een eerste netwerkgesprek en kon ik als vrijwilliger aan de slag op een azc school” 

Jozien, informatiemedewerkster bibliotheek

“Een betrokken loopbaanadviseur. Tineke is iemand die haar afspraken nakomt en steun geeft als dat nodig is. Ik heb veel van haar geleerd en kan haar dan ook zeker aanbevelen” 

Jolanda, managementassistent