• 06 23 19 05 65
  • info@tinekehooijsma.nl

45+ (loopbaan)ontwikkeladvies

GRATIS (loopbaan)ontwikkeladvies bij Tineke Hooijsma Loopbaan-Coaching-HRM!

Ben je 45 jaar of ouder en heb je een dienstverband van minimaal 12 uur per week? Werk je als ZZP-er of flexkracht? Dan kun je gebruik maken van 4 uren GRATIS (loopbaan)ontwikkeladvies; een subsidieregeling van de overheid geldig tot 10 januari 2020.

Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je je huidige werk tot de AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Dit GRATIS ontwikkeladvies is voor alle werkenden van 45 jaar en ouder en geeft je de mogelijkheid om in een veilige omgeving, zonder verplichtingen, met mij of een andere professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

In een eerste telefonische kennismaking met mij bespreken we je (loopbaan)ontwikkelvraag. Daarna maken we een eerste afspraak. Voorafgaand aan ons eerste gesprek geef je schriftelijk toestemming om het traject te starten en maak je een korte scan met een aantal vragen. Ook vul je de Werkenergieanalyse© in. In het eerste gesprek bespreken we de uitkomsten van de Werkenergieanalyse© en van de scan.

Voorafgaand aan het tweede gesprek maak je een aantal opdrachten om te onderzoeken wat voor taken en soort werk goed bij je passen, wat jij belangrijk vindt in werk en waar je je nog verder in wilt en kunt ontwikkelen. In het tweede gesprek bespreken we deze uitkomsten en kijken we welke vragen er verder nog zijn.

In het derde en laatste gesprek leggen we  in een ontwikkelplan vast wat jij op korte of langere termijn kunt doen om goed voorbereid te zijn op je toekomst en om met plezier aan het werk te blijven tot je pensioen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op!

Wil je meer lezen over de regeling? Klik dan hier voor de brochure.